Hvem er vi ?Berit's hjemmepleje er et østjysk firma, som er stiftet af Berit B. Thomsen.


Vores plejeafdeling leverer med stor stolthed professionel hjemmepleje i topklasse, og har en medarbejderstab bestående af SOSU-uddannede plejehjælpere, plejeassistenter og sygeplejesker m.m.


Vores rengøringsafdeling varetager alle opgaver hos kunder der udelukkende modtager praktisk hjælp, og består af dygtige serviceassistenter med rengøring i private hjem som speciale.


Berit's hjemmepleje består af dygtige og fast forankrede personalegrupper, som er hånd-plukket og nøje udvalgt på baggrund af deres stolte indgang til faget.


Vi vil sørge for at det så vidt muligt er den samme fastansatte person der kommer til dig hver gang - til tiden.

 Berit Thomsen - Stifter

Det giver tryghed og nærhed - vi er der for dig.Vi har et minimum af ansatte på kontoret, da vores holdning er at vi skal bruge tiden aktivt ude ved Jer, vores brugere, og - meget groft sagt - ikke på en kontorstol. Vi arbejder ude ved Jer !


Og vi kommer ud sammen med Jer ! Derfor har vi også i alle årene arrangeret fællesture, fællesarrangementer og koncerter for alle plejekunder.

Det er vigtigt at holde sig aktiv - også socialt - uanset fysisk og mental tilstand. Det ved vi i Berit's Hjemmepleje !

 

Kontorer og baser

Berit's hjemmepleje har base centralt placeret i Aarhus på Klamsagervej i Åbyhøj lige ved ringvejen, og er godkendt leverandør af personlig pleje, uddelegeret sygepleje, rehabilitering og praktisk hjælp i hele Aarhus Kommune hele døgnet rundt.


• Berit's Hjemmepleje A/S ®, Klamsagervej 19 B, 8230 Åbyhøj • Bank: Danske Bank,erhverv •

• Medlem af Dansk Erhverv (Danish Chamber of Commerce) • Overenskomst med FOA

• Copyright Berit's hjemmepleje 2013 •